Melitta® INSIGHTS

Wij zijn ervan overtuigd dat succesvol handelen op lange termijn alleen mogelijk is in harmonie met de ecologische en sociale belangen.

https://www.melitta-professional.com/portal/pics/2021/Digitalisierung/Insights/mpcs_insights_hero.jpg
KRACHTIGE PRESTATIES VOOR KRACHTIGE DRANKEN

Optimaliseer uw verkoop – met Melitta® INSIGHTS

Of het nu voor cafés, hotels of centrale keukens is: uw koffiemachines moeten optimaal worden benut om een maximale omzet te genereren. Met Melitta® INSIGHTS hebt u altijd inzicht in de werking van uw koffiemachines. Dankzij een slimme netwerkverbinding kunt u veel gegevens van uw machines in bijna realtime opvragen en waardevolle inzichten verwerven in hun dagelijks gebruik. Op die manier biedt Melitta INSIGHTS u de mogelijkheid uw koffieverkoop nog beter af te stemmen op de behoeften van uw gasten – en uw omzet te verhogen.

Houd waardevolle gegevens eenvoudig in de gaten

Melitta® INSIGHTS is het online webportaal voor de perfecte organisatie van uw koffieverkoop. Daarmee kunt u bijvoorbeeld de functionaliteit van uw machines controleren, de bedrijfstijden bewaken, het gebruik analyseren, uitgebreide rapporten maken, statistieken opvragen en nog veel meer. Heel eenvoudig via de browser van uw computer of mobiele apparaten. Direct begrijpelijk en met een intuïtieve bediening. Gemakkelijker kan niet.

Dit biedt Melitta® INSIGHTS u

Alle voordelen snel uitgelegd

Administratie

Maak het beheer van uw machinepark eenvoudig. Houd zicht op locaties, machines, gebruikers en dranken – en profiteer van belangrijke extra informatie.

Monitoring

Waarborg de bedrijfszekerheid van uw machines. Controleer de functionaliteit, roep actuele statusberichten op en blijf op elk moment op de hoogte of en hoe uw machines werken.

Analytics

Analyseer het consumentengedrag van uw klanten en optimaliseer uw aanbod. De duidelijke weergave van verkoopcijfers van hele productgroepen tot afzonderlijke dranken zorgt voor transparantie.

Communicatie

Houd medewerkers en klanten op de hoogte van nieuws – of zet uw producten in de schijnwerpers met gerichte reclameacties. De displays van uw machines worden een opvallend communicatiescherm door uploads van specifieke screensavers.

MEER WETEN – BETER BEGRIJPEN – DOELGERICHTER HANDELEN:

Zo profiteert u van Melitta® INSIGHTS

Blijf up-to-date

Met Melitta® INSIGHTS hebt u op elk moment online toegang tot waardevolle informatie, gegevens en statistieken over uw koffieverkoop. U kunt nagaan welke machines efficiënt werken en waar behoefte bestaat aan optimalisatie.

Voorkom inactiviteit

U ziet onmiddellijk welke machines in werking zijn, waar bonen, melk- of instantproducten moeten worden bijgevuld, waar de koffiedikbak vol is of waar met de reiniging moet worden gestart. Op die manier kunt u doelgericht handelen en uw personeel optimaal ondersteunen.

Verblijd uw gasten

Op basis van de opvraagbare gegevens kunt u de voorkeuren van uw klanten identificeren, sterke en zwakke verkoopperiodes vaststellen, het potentieel voor bepaalde drankspecialiteiten berekenen en uw aanbod precies afstemmen op de wensen van uw gasten.

Verhoog uw omzet

Melitta® INSIGHTS maakt van elk machinedisplay een communicatiescherm. Met diverse screensaver-ontwerpen kunt u bijvoorbeeld informatie geven over dagelijkse speciale aanbiedingen, reclame maken voor lekkers bij uw koffiespecialiteiten, regionale koffieacties lanceren en nog veel meer.

Campagnes beheren:

U beslist welke acties wanneer op uw machinedisplays worden weergegeven. Selecteer afzonderlijke machines, locaties of het hele machinepark en activeer of deactiveer de gewenste screensavers zelfstandig.

Bakker Carlo doet het voor

Zo eenvoudig optimaliseert u uw verkoop met Melitta® INSIGHTS

Carlo runt een succesvolle bakkerijketen in Duitsland. Melitta® INSIGHTS helpt hem om de zaken in zijn bakkerijcafés nog lucratiever en succesvoller te maken. Zie zelf hoe makkelijk dat gaat …

Naar de video
ALLES IN HET OOG – ALLES ONDER CONTROLE:

Ontdek het gebruiksvriendelijke Melitta® INSIGHTS online portaal

Uw dagelijkse leven is al ingewikkeld genoeg. Daarom hebben we ons Melitta® INSIGHTS online portaal bijzonder gebruiksvriendelijk gemaakt. Dankzij de overzichtelijke structuur en de intuïtief te begrijpen bedieningselementen kunnen alle functies onmiddellijk worden gebruikt. Zo kunt u onmiddellijk profiteren van de vele voordelen bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Dashboard

Centrale toegang tot de wereld van Melitta® INSIGHTS - Alle belangrijke informatie in één oogopslag

 • Duidelijke presentatie van locatie- en vlootgegevens
 • Alle outputhoeveelheden in één oogopslag
 • Directe informatie over de machinestatus
 • Weet welke campagne momenteel loopt

Administratie

Volledige transparantie over gebruikers, filialen, machines, dranken en drankgroepen – voor een optimaal beheer van filialen en machineparken.

 • Eenvoudig beheer van gebruikers en accounts
 • Overzichtelijk beheer van alle machines
 • Snel aanmaken, wijzigen en beheren van filiaalgegevens
 • Informatie over openingstijden

Statusberichten

Exacte informatie over elke afzonderlijke machine – om stilstandstijden te voorkomen, incidenten te traceren of optimalisatiepotentieel te identificeren.

 • Locatie-informatie voor alle machines met behulp van Google Maps-technologie
 • Overzichtelijke weergave van alle statusinformatie voor elke afzonderlijke machine
 • Actuele informatie over gebruik, bijvullen, reinigen, storingen en nog veel meer
 • Snelle registratie en categorisatie van alle gegevens – inclusief uitgave van waarschuwingsberichten

Omzetgegevens

Clear presentation of Duidelijke weergave van de drankenomzet voor volledige transparantie van de koffieverkoop – voor snelle verstrekking van voor de besluitvorming relevante informatiebeverage sales for full transparency of your coffee business - for quick provision of information relevant to decisions

 • Verstrekking van statistieken over de drankenomzet
 • Volledige transparantie over uitgiftetijdstippen en -hoeveelheden
 • Weergave van afzonderlijke dranken tot de productie van het volledige machinepark
 • Uitgebreide opties voor het aanpassen van de weergave

Rapporten

Individuele samenstelling van analyses en rapporten – voor eenmalige of regelmatige informatie en voor langetermijnplanning

 • Uitgebreide rapporten over alle locaties, machines en drankenuitgifte
 • Eenvoudige aanmaak van ad-hoc rapporten en terugkerende analyses
 • Exportfunctie van de gegevens in CSV-formaat voor verdere verwerking
 • Mogelijkheid tot directe uitvoer van alle rapporten in PDF-formaat
 • Altijd up-to-date dankzij dagelijkse rapporten rechtstreeks via e-mail
Voorbeeldrapport (PDF) downloaden

Campagnes

Met uw eigen screensavers wordt elk machinedisplay het perfecte communicatiescherm – om klanten op het juiste moment direct te bereiken

 • Creëer, bewerk en activeer zelfstandig uw eigen creatieve screensavers
 • Volledige controle - van de afzonderlijke machine tot het hele machinepark
 • Dagelijks actuele acties voor optimale aanwezigheid op de POS
 • Zie in één oogopslag welke screensaver op dat moment actief is
PRECIES WETEN WAT ER GEBEURT:

Verstrek relevante informatie aan uw medewerkers

Melitta® INSIGHTS biedt u de mogelijkheid om uw medewerkers precies die informatie te geven die zij tijdens hun dagelijkse werk nodig hebben. Afhankelijk van de afdeling, functie of locatie van een medewerker worden de relevante gegevens gefilterd en automatisch in het online portaal beschikbaar gesteld. Hier enkele voorbeelden:

DE MELITTA® INSIGHTS SERVICEPAKKETTEN

Vind de juiste oplossing voor uw bedrijf

Of het nu een kleine bakkerij of een internationale hotelketen betreft: binnen elk bedrijf worden andere eisen gesteld. Daarom kunt u met Melitta® INSIGHTS kiezen uit verschillende servicepakketten: van het Standard-pakket voor nieuwe bedrijven tot het geïndividualiseerde Top-pakket voor grote filiaalketens. De functies van het online portaal verschillen afhankelijk van het pakket.

Standard

Gebruik alle belangrijke functies voor functiecontrole, analyse, rapportage en administratie en krijg online toegang tot waardevolle informatie, gegevens en statistieken over uw koffieverkoop – ideaal voor beginnende bedrijven.

 • Stilstand vermijden: op elk moment weten welke machines in werking zijn, waar moet worden bijgevuld of waar koffiedikbakken moeten worden geleegd
 • Hygiëne controleren: te weten komen welke machines gereinigd moeten worden
 • Aanbod optimaliseren: voorkeuren van gasten vaststellen en de beste verkoopperiodes bepalen
 • Omzet verhogen: verkooppotentieel identificeren en verkoopbevorderende maatregelen plannen

Professional

Gebruik alle functies van het Standard-pakket en profiteer ook van belangrijke extra functies voor beheer en rapportage – ideaal voor professionals met hoge eisen.

 • Doelgericht adverteren: machinedisplays gebruiken om individuele screensavers en actuele reclamebanners te tonen, de juiste afbeeldingen online uploaden en beheren
 • Campagnes uitvoeren: screensavers met informatie- of reclamebanners op de machines vanaf een centrale locatie uploaden – bijvoorbeeld om reclame te maken voor speciale dagaanbiedingen
 • Individuele rapporten maken: desgewenst automatisch speciale rapporten samenstellen en deze beschikbaar stellen om te downloaden of per e-mail te verzenden
ÉÉN PLATFORM, VERSCHILLENDE EDITIES

Melitta® INSIGHTS individueel en flexibel gebruiken

Nu is het uw beurt – beleef Insights live!

Met het Melitta demo-account onze eigen koffieomzet bekijken.

Kies nu voor heerlijk koffiegenot van Melitta

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!