Alt-Text

Succes met koffie vereist passie.

Wij zijn uw partner.

Leer meer

Welkom bij Melitta Professional

Passie voor koffiegenot sinds 1908. En perfect afgestemde oplossingen voor het succes met koffie van onze partners in de out-of-home markt. Niet tevreden zijn met de eerste de beste oplossing. Maar altijd verder ontwikkelen. Het altijd beter doen. Of het nu om de perfecte branding, de meest innovatieve zetgroep, technische service of om digitale oplossingen gaat. Dat is Melitta Professional. Ontdek hier, wat wij voor u kunnen betekenen. Met omvangrijke expertise op het gebied van koffiemachines, koffie, klantenservice, digitale oplossingen en financiering helpen wij u perfect afgestemd op uw behoeften.

Perfect afgestemd: uw oplossing.

Omvattend. Individueel. Toekomstgericht. Krachtige koffiemachines. Uitgelezen koffiespecialiteiten. Onze eigen klantenservice. Financieringsservice. Digitale oplossingen.

De juiste oplossing voor elke toepassing

Restaurant & hotel

Hotel, restaurant, bar, café, koffiebar, koffiehuis, pension, ... - fullservice of selfservice, verfijnd of snel, cool of casual: wij geven u ter plaatse advies en vinden de oplossing die perfect bij uw zaak past. Altijd omvattend en precies op uw behoeften afgestemd. Van de beste branding of perfecte zetgroep tot technische service en digitale oplossingen of de juiste financiering.

Meer informatie

Grootkeuken & catering

Een permanent, tijdelijk of eenmalig gastronomisch gebruik in kantines, cafetaria’s, koffiebars en coffee-lounges stelt zeer hoge eisen aan het koffieaanbod. Grote hoeveelheden moeten in korte tijd vers worden bereid en de meest uiteenlopende smaken moeten worden bediend. Waar ligt uw uitdaging? Wij kijken ernaar uit om u en uw gasten te overtuigen met onze oplossingen voor veelzijdig koffiegenot.

Meer informatie

Bakkerij & café & convenience

Bij de bakker, aan de kiosk, in de convenienceshop of aan het benzinestation: de ‘snelle koffie’ is een belangrijk bestanddeel van onze levenskwaliteit geworden. Hij heeft nagenoeg een cultstatus bereikt, moet snel klaar zijn en tegelijk iets bijzonders bieden om onderweg van te genieten. Als de kwaliteit goed is, is de koffieverkoop in shops en stores een aantrekkelijke nevenactiviteit.

Meer informatie

Work & Office

Kleine boon, groot effect: koffie kan veel meer dan ‘alleen maar’ goed smaken. De heerlijke warme drank zorgt voor creatieve momenten, of het nu tijdens een vergadering of bij een informeel gesprek aan de koffiebar is. Verwen uw medewerkers en klanten met onze speciale oplossingen voor koffiegenot op maat van uw behoeften.

Meer informatie

Concert, cultuur, koffie

Wij zijn partner van de Elbphilharmonie

Kwaliteit – en waar deze ontstaat

In het hoofdkantoor van Melitta in Minden hebben wij onze logistiek en productie gereorganiseerd. Volg hier de productiestappen van onze koffievolautomaten.

Op lange termijn denken. Duurzaam handelen.

Verplichting én kans: wij zijn ervan overtuigd dat een succesvolle economische activiteit op lange termijn alleen mogelijk is in harmonie met de ecologische en sociale belangen.

Vind uw Melitta® machine

Wat mag het zijn? Filterkoffie of een koffiespecialiteit? Zelfbediening of service? Met of zonder verse melk? Stel hier uw prioriteiten en vind de geschikte koffiemachine voor uw behoeften.

Koffiemachine vinden

Wij zijn er voor u

Hier vindt u ondersteuning: ter plaatse, aan de telefoon en online.

Alt-Text

Melitta Professional Coffee Solutions Benelux B.V.

Edisonweg 25
4207 HE Gorinchem

Voor Nederland:
Telefoon: +31 184 671 660

Voor België :
Telefoon: +32 78 151 660

E-Mail: professional@melitta.nl

Alt-Text

Planningshandboek

Voor dealers en professionele planners: brochures, gegevensbladen en extra informatie over ons assortiment.

Melitta® Professional Newsletter

Onze online nieuwsbrief informeert u regelmatig over nieuws van Melitta Professional en geeft praktische tips.