Work & Office

https://www.melitta-professional.com/portal/pics/2021/Business-Stories/work-office_hero.jpg

Een grote meerwaarde aan genot: koffie stimuleert, verbindt en inspireert mensen

Kleine boon, groot effect: koffie kan veel meer dan ‘alleen maar’ goed smaken. Tijdens meetings of bij ongedwongen ontmoetingen aan de koffiebar: bij een gezamenlijke koffie is al menig goed businessidee ontstaan. Koffie is tegenwoordig op kantoor, aan meeting points of in co-working areas een must en al even onmisbaar als laptop en andere elektronica.

Verwen uzelf, uw medewerkers en uw klanten met de veelsoortige oplossingen voor koffiegenot van Melitta Professional. Onze koffiemachines kunnen probleemloos en betrouwbaar grote hoeveelheden en bijzondere wensen aan – inclusief heet water op de perfecte temperatuur voor inspirerend theegenot.

Wereldwijd succesvolle, professionele techniek voor optimale kwaliteit in het kopje:

  • Grote gevarieerdheid aan koffiespecialiteiten in korte tijd
  • Diverse soorten melkschuim en Melitta® Top Foam
  • Slank en elegant design
  • Multimediaal touchscreen
  • Eigen technische klantenservice, ook in het weekend
  • Klantspecifieke oplossingen
  • Het sterke merk Melitta® staat voor koffiegenot

Voor elke toepassing de passende koffiemachine

De juiste koffie in horecakwaliteit in uw aanbod

Zo individueel als elke gast. De koffie moet ook bij uw concept passen. Afhankelijk van de waterkwaliteit ter plaatse, de instellingen van uw horeca-koffiemachine en vooral van de persoonlijke voorkeuren van uw klanten, hebben wij voor u de perfecte koffie in ons assortiment. In het noorden liever mild, in het zuiden liever wat sterker. Afgesteld door onze eigen technici, geheel volgens de behoeften op locatie.

Duurzaam of bijzonder efficiënt? Wat dacht u van een combinatie van beide? Wij helpen u graag uw bedrijf nog verder te optimaliseren.

De juiste koffie voor elke toepassing

Een goed werkklimaat ruikt naar koffie – zo eenvoudig kan motiveren zijn

Elke werkdag heeft kleine genotsmomenten nodig. Wat energie bijtanken of tussendoor even diep ademhalen – met heerlijke koffiespecialiteiten hebben uw medewerkers niet alleen meer plezier bij het werk, maar zijn ze ook productiever en evenwichtiger. En dat geldt ook voor de manager, nietwaar? De koffiemachines van onze Melitta® Cafina® XT-serie slaan een goed figuur op kantoor. Slank en elegant gebouwd, passen ze naadloos in de omgeving en verfraaien ze elke coffee corner. Het multimediale touchscreen met ergonomisch gekanteld, robuust glazen paneel nodigt tot zelfbediening uit. Geniet alvast van dit moment van voorpret op de lekkere koffiespecialiteit. Ontspan u en zet uw gedachten even op een rijtje – uw koffie van Melitta Professional helpt u erbij!

Meer informatie

Urban Gardening met koffiedik

Ze beschouwen zichzelf als de ‘helderzienden in de dichte nevel van online shopping’, zo kunt u lezen in hun ondernemingsbrochure ‘Wij’. Het vergelijkingsportaal ‘idealo’ in de Ritterhöfen in Berlijn Kreuzberg heeft meer dan 700 medewerkers in dienst. Centraal ontmoetingspunt in de onderneming is het cafeteria met een grote centrale keuken voor mensen die zelf willen koken, en twee koffievolautomaten Melitta® Cafina® CT8 waar ze zichzelf kunnen bedienen, en waar in de regel elke dag tot wel 800 koffiespecialiteiten naar ieders wens worden bereid.

Kies nu voor heerlijk koffiegenot van Melitta

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!


Adviseur zoeken

Vind uw contactpersoon voor het perfecte advies bij u in de buurt. voer gewoon je postcode in en vind de juiste verkoper.

Adviseur zoeken

Product zoeker

Wat mag het zijn? Filterkoffie of cappuccino? Hier vindt u direct de passende koffiemachine die u nodig heeft

Naar de Product zoeker