Samen de digitale toekomst in

Klaar voor wat de toekomst brengt. Met de juiste infrastructuur.

https://www.melitta-professional.com/portal/pics/2021/Digitalisierung/Digitalisierung-_hero.jpg

Uw digitale voorsprong

Kies voor de modernste oplossingen.

Café, restaurant, hotel of catering, kantoor, wegrestaurant of bakkerij: wij helpen u op weg naar de digitalisering. Onze oplossingen voldoen aan de hoogste normen en worden voortdurend verder ontwikkeld. Wij bieden u ondersteuning op de lange termijn om uw volledige potentieel te realiseren.

Uw belangrijkste voordelen

Slim en flexibel

Onze toepassingen kunt u op diverse manieren gebruiken, aan externe systemen koppelen en met individuele functies uitbreiden. Zodat u altijd flexibel blijft.

Toekomstgericht

Met Melitta Professional als partner digitaliseert u uw zaak met het oog op de toekomst: de modernste normen en toepassingen brengen u in een comfortabele digitale positie.

Klantgericht

Bij alles wat wij doen, houden wij u en uw succes voor ogen. Wij garanderen u de beste koffiekwaliteit en efficiënte processen.

Klaar voor wat de toekomst brengt.

De IoT-hub van Melitta Professional vormt de basis voor al onze digitale diensten en producten. Hij dient als centrale hub voor gegevens en toepassingen op basis van telemetrie. Omdat het systeem naar behoefte schaalbaar is, blijft u voor zeer lange tijd flexibel en bent u altijd optimaal voorbereid.

Meer lezen

Digitale impulsen voor het succes van uw koffiezaak

Melitta INSIGHTS is het webgebaseerde klantenportaal dat uw koffieverkoop naar een hoger niveau tilt. Het intuïtief te bedienen platform biedt u volledige transparantie over de huidige prestaties en status van uw machinepark en nog veel meer.

Meer lezen

Kies nu voor heerlijk koffiegenot van Melitta

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!