Grootkeuken & Catering

https://www.melitta-professional.com/portal/pics/2021/Business-Stories/catering_hero.jpg

Gevarieerd genot, ook in sportieve omstandigheden

Het landschap van de grootkeuken en catering is bijzonder veelzijdig. In privébedrijven, openbare inrichtingen, scholen, universiteiten, ziekenhuizen of bejaardentehuizen, in recreatieparken of stadions, op festivals of bij een privéfeest in een aparte omgeving: het permanente, tijdelijke of eenmalige gastronomische gebruik in kantines, cafetaria’s, koffiebars en coffee-lounges stelt zeer hoge eisen aan het koffieaanbod. Grote hoeveelheden moeten in korte tijd vers worden bereid en de meest uiteenlopende smaken moeten worden bediend. Waar ligt uw uitdaging? Wij verheugen ons erop u en uw gasten ook in sportieve omstandigheden te overtuigen met onze oplossingen voor veelzijdig koffiegenot.

Wereldwijd succesvolle, professionele techniek voor optimale kwaliteit in het kopje:

  • Grote hoeveelheden en een ruime keuze aan koffiespecialiteiten in korte tijd
  • Multimediaal touchscreen
  • Eigen technische klantenservice, ook in het weekend
  • Eigen ontwikkeling en productie
  • Betrouwbare, gelijkwaardige partner
  • Het sterke merk Melitta® staat voor koffiegenot
  • Innovatief familiebedrijf in de vierde generatie

Voor elke toepassing de passende koffiemachine

De juiste koffie in horecakwaliteit in uw aanbod

Zo individueel als elke gast. De koffie moet ook bij uw concept passen. Afhankelijk van de waterkwaliteit ter plaatse, de instellingen van uw horeca-koffiemachine en vooral van de persoonlijke voorkeuren van uw klanten, hebben wij voor u de perfecte koffie in ons assortiment. In het noorden liever mild, in het zuiden liever wat sterker. Afgesteld door onze eigen technici, geheel volgens de behoeften op locatie.

Duurzaam of bijzonder efficiënt? Wat dacht u van een combinatie van beide? Wij helpen u graag uw bedrijf nog verder te optimaliseren.

De juiste koffie voor elke toepassing

Alles uit één hand voor hoge eisen

Koffie is allang niet meer gewoon koffie. Espresso, café crème, latte macchiato, cappuccino, flat white of whitepresso: ook in de grootkeuken en catering worden de koffiewensen steeds individueler. Met onze hoogwaardige machines van de Melitta® Cafina® XT-generatie zet u ook bij grote drukte moeiteloos accenten. Hiervoor krijgt u van ons ook het koffie-, cacao- en theeassortiment en onze technische klantenservice uit één hand.
Naar Product zoeker

Melitta® is officieel koffiepartner van Manchester United

Melitta® verschaft als officieel koffiepartner van Manchester United vanaf nu spelers, medewerkers, fans en alle gasten van de Engelse recordkampioen uniek koffiegenot. Een essentieel bestanddeel van het partnerschap is de op maat gesneden gastronomische totaaloplossing van Melitta Professional Coffee Solutions voor alle belangrijke horecaruimtes en -gebouwen van de traditierijke club.

Kies nu voor heerlijk koffiegenot van Melitta

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!


Adviseur zoeken

Vind uw contactpersoon voor het perfecte advies bij u in de buurt. voer gewoon je postcode in en vind de juiste verkoper.

Adviseur zoeken

Product zoeker

Wat mag het zijn? Filterkoffie of cappuccino? Hier vindt u direct de passende koffiemachine die u nodig heeft

Naar de Product zoeker