Technologieën

https://www.melitta-professional.com/portal/pics/2021/Competence/technologien_hero.jpg

Melksystemen

Van melkkoeler en kopjeswarmer tot het juiste afrekensysteem: de aanbouwmodules van de Melitta® Cafina® XT-serie zijn perfect op uw machine afgestemd en laten niets te wensen over.

Meer informatie

Clean In Place

Even betrouwbaar als de machines van de CT-serie zelf: de aanbouwmodules van de Melitta® Cafina® CT-serie zijn zowel visueel als functioneel afgestemd op uw individuele behoeften.

Meer informatie

De Melitta® zetgroep

Er zitten meer dan 800 aroma’s in een koffieboon. Om deze optimaal vrij te maken, is de zetgroep van cruciaal belang. Daarom werken onze ontwikkelaars er met veel passie aan.  Het resultaat is maximale precisie, constantheid en duurzaamheid – bij een optimale aroma-extractie.

Meer informatie

ACS®

Maalschijven zijn aan natuurlijke slijtage onderhevig, wat de koffiekwaliteit kan beïnvloeden. De intelligente technologie ACS® zorgt er automatisch voor dat deze altijd op het hoogste niveau blijft. Zonder uw hulp. Zo kunt u zich met belangrijkere zaken bezighouden.

Meer informatie

Melitta® Hygiene-Highlights

Ook voor het coronatijdperk waren vanuit hygiënisch oogpunt veilige praktijken al van het allerhoogste belang op alle plekken waar voedsel wordt geproduceerd, verwerkt en voor verkoop of consumptie wordt aangeboden. In 2016 heeft de EU richtlijnen voor goede hygiëne- en productiepraktijken gegeven in het richtsnoer inzake PRP ("prerequisite programmes", basishygiënemaatregelen) en HACCP ("Hazard Analysis and Critical Control Points", beginselen voor risicoanalyse en monitoring van kritische controlepunten).

Leer meer

Kies nu voor heerlijk koffiegenot van Melitta

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!