Restaurants & hotels

https://www.melitta-professional.com/portal/pics/2021/Business-Stories/gastro-hotel_hero.jpg

Wat is uw standaard voor koffiegenot?

Blijf authentiek. Blijf trouw aan uw stijl, locatie en de wensen van uw klanten. Toon smaak en bied uw eigen, bijzondere variatie aan koffiegenot. Melitta Professional ondersteunt u hierbij met oplossingen op maat.

Hotel, restaurant, bar, bistro, café, koffiebar, koffiehuis, hotel ... – fullservice of selfservice, verfijnd of snel, cool of casual: wij adviseren u ter plaatse en vinden het koffieconcept dat bij uw situatie past. Geheel authentiek, als uw sterke, gelijkwaardige partner.

Wereldwijd succesvolle, professionele techniek voor optimale kwaliteit in het kopje:   

  • Ruime keuze aan koffiespecialiteiten
  • Diverse soorten melkschuim en Melitta® Top Foam
  • Bijzondere koffie, cacao en thee
  • Eigen technische klantenservice, ook in het weekend
  • Eigen ontwikkeling en productie
  • Klantspecifieke oplossingen
  • Innovatief familiebedrijf in de vierde generatie

Welke koffiemachine is de juiste voor uw zaak?

Dat is afhankelijk van uw concept. In principe is er tegenwoordig vraag naar een veelzijdig aanbod aan koffiespecialiteiten, en eerste keuze daarvoor zijn professionele koffievolautomaten, die met één druk op de knop een grote verscheidenheid aan dranken betrouwbaar in topkwaliteit bereiden. Met bonen-, verse melk- en cacaosoorten kan worden gevarieerd. Melkschuim kan in verschillende consistenties en temperaturen worden bereid, ook aan de aparte uitloop in het barista kannetje, theewater al naargelang de prestatieklassen aan de aparte uitloop ook gelijktijdig met de koffie worden afgeven.

Wie een opgeleide barista wilt inzetten, maakt bij voorkeur gebruik van halfautomatische pistonmachines, die veel geoefende handarbeid vergen. Waar koffiebereiding deel uitmaakt van het concept worden geschoolde medewerkers ingezet, die koffiemolens en halfautomatische pistonmachines voor espresso bedienen. Aan de dag gelegde handarbeid behoort hier tot het concept, inclusief handmatig opschuimen van melk en latte art uit het barista kannetje. Onze Cafina

Niet alleen de bereiding, ook de reiniging vereist bij halfautomatische concepten meer moeite. Hoewel men ook bij koffievolautomaten goed moet kijken en vergelijken hoeveel werk de dagelijkse reiniging daadwerkelijk vergt. Af en toe moeten zetgroepen, uitlopen of slangen worden gedemonteerd. Wij kiezen bij onze koffievolautomaten uit de Melitta® Cafina® XT- en CT-serie voor ‘Clean in Place’ hygiëneveiligheid, en bieden de automatische reiniging van de zetgroep en van het melksysteem aan in het gesloten systeem.

Ook de filterkoffie heeft zijn tijd nog lang niet gehad, professionele filterkoffiemachines zetten op vraag verse koffie en vermijden langere standtijden van de koffie. Naar vers bereide filterkoffie is vooral in ontbijt- en banketzaken veel vraag, vooral ook als coffee to go of als begeleider van gebak en taart.

Wij geven u graag ter plaatse advies en vinden de oplossing die bij u en uw concept past. Gebruik het onderstaande contactformulier!

Voor elke toepassing de passende koffiemachine

De juiste koffie in horecakwaliteit in uw aanbod

Zo individueel als elke gast. De koffie moet ook bij uw concept passen. Afhankelijk van de waterkwaliteit ter plaatse, de instellingen van uw horeca-koffiemachine en vooral van de persoonlijke voorkeuren van uw klanten, hebben wij voor u de perfecte koffie in ons assortiment. In het noorden liever mild, in het zuiden liever wat sterker. Afgesteld door onze eigen technici, geheel volgens de behoeften op locatie.

Duurzaam of bijzonder efficiënt? Wat dacht u van een combinatie van beide? Wij helpen u graag uw bedrijf nog verder te optimaliseren.

De juiste koffie voor elke toepassing

Ogen open: zorg voor een goede presentatie van uw aanbod!

Koffie naar smaak, versgemalen en kopje na kopje in de beste kwaliteit bereid. Lekkere melkschuimvarianten – koud, warm of heet, vloeibaar, mousseachtig of vast. Twee soorten verse melk. Twee soorten cacao. En gelijktijdig tot 40 liter warm water per uur voor de theeliefhebbers. Onze modulaire Melitta® Cafina® XT-generatie laat niets te wensen over en trekt de aandacht: de slanke machines in elegant design zijn echte blikvangers. Het verlichtingsconcept en multimediale touchscreen zorgen voor een smakelijke presentatie van uw dranken. Overtuig u zelf!

Meer informatie

"Waar Til op staat, zit ook Til in"

Interviews, gelukwensen en foto’s in Din-A3 formaat, natuurvriendelijk gedrukt op recyclingpapier: de huiskrant bij de ‘Grand Opening’ doet het Barefoot Hotel alle eer aan. Authentiek daarin is ook het gesprek van de protagonisten over de oorsprong van het gemeenschappelijke project.

Kies nu voor heerlijk koffiegenot van Melitta

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!


Adviseur zoeken

Vind uw contactpersoon voor het perfecte advies bij u in de buurt. voer gewoon je postcode in en vind de juiste verkoper.

Adviseur zoeken

Product zoeker

Wat mag het zijn? Filterkoffie of cappuccino? Hier vindt u direct de passende koffiemachine die u nodig heeft

Naar de Product zoeker