Shop & Store

https://www.melitta-professional.com/portal/pics/2021/Business-Stories/baeckerei_hero.jpg

Snel, maar lekker!

Bij de bakker, aan de kiosk, in de convenienceshop of bij het benzinestation – de ‘snelle koffie’ is een belangrijk bestanddeel van onze levenskwaliteit geworden. Hij heeft nagenoeg een cultstatus bereikt, moet snel klaar zijn en toch iets bijzonders zijn, dat men zich onderweg graag gunt. Als de kwaliteit goed is, is de koffieverkoop in shops en stores een aantrekkelijke nevenactiviteit.

Topprestatie op een kleine oppervlakte: wij hebben onze slanke koffiemachines van de Melitta® Cafina® XT-generatie compact gebouwd, zonder daarbij concessies te doen. Internationale convenienceshopketens zijn er wereldwijd succesvol mee. Bied ook uw klanten op een kleine ruimte een coffee to stay of een coffee to go van betrouwbare topkwaliteit.

Wereldwijd succesvolle, professionele techniek voor optimale kwaliteit in het kopje

  • Grote gevarieerdheid aan koffiespecialiteiten in korte tijd
  • Diverse soorten melkschuim en Melitta® Top Foam
  • Slank en elegant design
  • Multimediaal touchscreen
  • Eigen technische klantenservice, ook in het weekend
  • Klantspecifieke oplossingen
  • Het sterke merk Melitta® staat voor koffiegenot

Voor elke toepassing de passende koffiemachine

De juiste koffie in horecakwaliteit in uw aanbod

Zo individueel als elke gast. De koffie moet ook bij uw concept passen. Afhankelijk van de waterkwaliteit ter plaatse, de instellingen van uw horeca-koffiemachine en vooral van de persoonlijke voorkeuren van uw klanten, hebben wij voor u de perfecte koffie in ons assortiment. In het noorden liever mild, in het zuiden liever wat sterker. Afgesteld door onze eigen technici, geheel volgens de behoeften op locatie.

Duurzaam of bijzonder efficiënt? Wat dacht u van een combinatie van beide? Wij helpen u graag uw bedrijf nog verder te optimaliseren.

De juiste koffie voor elke toepassing

Verkoopimpulsen aan de koffiemachine

Onze slanke en compacte XT-serie is afgestemd op kleine werkruimtes. Met haar elegante design en smalle footprint is ze bovendien een moderne blikvanger, die uitnodigt tot zelfbediening aan het ergonomisch gekantelde, robuuste glazen paneel. U kunt het grote multimediale touchscreen ook als reclameruimte gebruiken, om uw bijzondere aanbiedingen te presenteren. Verkoop op die manier bij een lekkere cappuccino meteen ook de snack van de dag. Plaats uw koffiebuffet zoals u zelf wenst. Onze XT-serie is flexibel – met mobiele Coffee Centers in verschillende formaten, variabele aanbouwmodules en betaalsystemen.

Meer informatie

In het ‘zeldzame café’ dient robot Tom Sawyer op

In het volautomatische Henn na Café (‘zeldzame café’) serveert robot Tom Sawyer naar keuze vers gezette filterkoffie of lekkere koffiespecialiteiten uit de Melitta® Cafina® XT4. Het reisconcern H.I.S. heeft het eerste café in zijn soort geopend in het warenhuis Shibuya Modi. Wanneer het testproject succesvol verloopt, dan zullen er meer Henn na Cafés in Japan volgen. H.I.S. exploiteert nu al negen Henn na Hotels, waarin voornamelijk robots werken.

Kies nu voor heerlijk koffiegenot van Melitta

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!


Adviseur zoeken

Vind uw contactpersoon voor het perfecte advies bij u in de buurt. voer gewoon je postcode in en vind de juiste verkoper.

Adviseur zoeken

Product zoeker

Wat mag het zijn? Filterkoffie of cappuccino? Hier vindt u direct de passende koffiemachine die u nodig heeft

Naar de Product zoeker