We are Melitta Professionals

https://www.melitta-professional.com/portal/pics/2021/lp/corporate/Header_hell.png

Graag uw aandacht voor onze nieuwe merkidentiteit!

Nu ontdekken

Text alt

Zelfbewust: ons nieuwe logo!

Duidelijk, eenvoudig en goed gedoseerd. Met de verdere ontwikkeling van ons woordmerk leggen wij de accenten die precies bij ons passen: zelfstandigheid, hoge kwaliteitseisen en zekerheid voor onze partners – dat is wat Melitta® PROFESSIONAL te bieden heeft.

Heldere lijnen met nieuwe kleuren

Zwart, grijs en Melitta-rood: dat zijn onze primaire kleuren, ons standbeen als het ware, afgeleid van onze koffievolautomaten. Wat nieuw is, is ons speelbeen: subtiele, warme tinten weerspiegelen de diversiteit van onze producten en passen uitstekend in de wereld van de moderne gastronomie.

Text alt

De Melitta® vlag hooghouden

Bovenop of aan de zijkant: dit kleine, maar fijne accent onderscheidt zich duidelijk van het design van anderen – en maakt bij de consument een goede indruk als kwaliteitslabel. Er zijn veel toepassingsvoorbeelden! Maar let op: de vlag is een effectieve add-on, geen must-have.

Visie & ambitie

Karakteristiek! Wij hebben het profiel van ons merk verder uitgewerkt en ons de vraag gesteld: wat zijn onze sterke punten, wat zijn onze bijzondere talenten? Dit heeft een aantal strategische wegwijzers opgeleverd. Met een gedeelde visie en ambitie willen wij samen de richting inslaan die ons vooruit zal helpen.

Leer meer
Vision & Ambition